FreeTextSearch
 
search View English language version of this page
 
 
 

Workshop om effektive sikkerhedsrunderinger med app’en Safety Observer

08-02-2018
Få inspiration til at måle sikkerheden på din arbejdsplads og bliv dus med NFA’s gratis sikkerhedsapp Safety Observer. Meld dig til workshoppen den 14. marts kl. 15-17 i København.
Flere arbejdspladser har allerede taget sikkerhedsapp'en Safety Observer i brug. Foto: Lene Theil
Mange virksomheder både i Danmark og rundt omkring i verden har allerede taget app’en i brug i dagligdagen. Foto: Lene Theil

Af Kirsten Rydahl

Løbende målinger af arbejdspladsens sikkerhedsniveau er en måde at følge med i, hvor langt arbejdspladsen er i arbejdet med at leve op til egne mål for sikkerheden og eventuelt sammenligne sig med andre arbejdspladser.

For at lette denne opgave har forskere fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) udviklet app`en Safety Observer. Safety Observer kan bruges til sikkerhedsrunderinger på mange typer af arbejdspladser lige fra byggepladser og kontormiljøer til industrivirksomheder, hospitaler, skibe og offshore platforme.

Resultater med det samme

App’en giver et øjebliksbillede af sikkerhedsniveauet på arbejdspladsen, og resultaterne udtrykkes i et tal, som udregnes på baggrund af de udførte registreringer. Tallet kan understøttes af noter, fotos og smileys. Resultaterne vises med det samme på skærmen (tablet eller smartphone) og bliver sendt i en PDF-rapport pr. mail direkte til observatøren.

Læs mere om app’en her

Kort om dagens program

Seniorforsker Pete Kines fra NFA giver en kort introduktion til den forskningsbaserede viden bag NFA’s udvikling af app’en.

Mange virksomheder i Danmark og rundt om i verden har allerede taget app’en i brug i dagligdagen, og Åge Staghøj, Senior Consultant hos Rambøll vil fortælle om baggrunden for deres beslutning og deres erfaringer med at bruge app’en.

Herefter er der afsat godt 1 time i programmet til praktiske øvelser, så du kommer i gang med at bruge app’en og kan tilpasse den til de sikkerhedsforhold, der er i din virksomhed.

Bemærk venligst

NFA har ikke mulighed for at stille udstyr til rådighed for deltagerne i workshoppen. Det er derfor vigtigt, at du gør følgende

  • Før mødet: Download gerne Safety Observer app’en gratis fra App Store (iOS) eller Google Play (Android), download manualen og afprøv app'en
  • Til mødet: Medbring din tablet eller mobiltelefon, samt en bærbar pc/mac, så du kan oprette og administrere dine virksomhedsdata.

Tid, sted og tilmelding

Yderligere oplysninger

Seniorkonsulent Paul-Anker Lund, NFA

 

Kontakt: NFA's webredaktion
 
Nyheder om møder og forelæsninger

Alle offentlige møder og forelæsninger annonceres i vores almindelige nyhedsstrøm.

Se en oversigt over de seneste annonceringer og omtaler af offentlige møder og forelæsninger

 
 
 

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø | Lersø Parkallé 105 | DK-2100 København Ø |

Tlf 39 16 52 00 | fax 39 16 52 01 | e-mail: nfa@arbejdsmiljoforskning.dk | CVR: 15413700 | EAN: 5798000399518

Vis desktop version
|WEBSITET ANVENDER COOKIES TIL AT HUSKE DIG OG DINE INDSTILLINGER.| Læs mere her